Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną przekąską.
Salaterka, łyżka, tarka, nóż, deska do krojenia, sitko
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 161
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4363
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11850
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6762
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5579
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 161
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4363
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11850
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6762
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5579
Składniki
Buraki obrać i pokroić w kostkę, albo zetrzeć na grubej tarce do warzyw. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. Jeśli jest taka potrzeba, to pokroić również kapustę. Fasolę wyłożyć na sito, przelać zimną wodą i pozostawić żeby obciekła. Wszystkie przygotowane składniki wymieszać i dodać miód, olej lniany, pieprz młotkowany i sól do smaku. Ponownie wymieszać. Można zajadać. Smacznego. Porady Można dodać łyżkę chrzanu dla zaostrzenia smaku jeśli ktoś lubi.