Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną przekąską.
Salaterka, łyżka, tarka, nóż, deska do krojenia, sitko
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Buraki obrać i pokroić w kostkę, albo zetrzeć na grubej tarce do warzyw. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. Jeśli jest taka potrzeba, to pokroić również kapustę. Fasolę wyłożyć na sito, przelać zimną wodą i pozostawić żeby obciekła. Wszystkie przygotowane składniki wymieszać i dodać miód, olej lniany, pieprz młotkowany i sól do smaku. Ponownie wymieszać. Można zajadać. Smacznego. Porady Można dodać łyżkę chrzanu dla zaostrzenia smaku jeśli ktoś lubi.