Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jestem smakoszem potraw z wykorzystaniem naszego polskiego czerwonego buraczka. Dzisiaj proponuję Wam sałatkę z wykorzystaniem tego warzywa. Pierwszy raz skosztowałam ją na imieninach mojej siostry i od tamtej pory jestem nią zauroczona :) Pyszna i szybka w przygotowaniu. Polecam :)
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 80
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1343
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 290
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 64
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 80
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1343
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 290
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 64
Składniki
Jeżeli buraczki są małe to wystarczy przekroić je na pół. Natomiast większe lepiej pokroić w drobną kostkę. Tak samo robimy z marchewką, ogórkami i jajkami. Kukurydzę odsączamy i dodajemy do warzyw wraz z posiekanym szczypiorkiem. Czosnek przeciskamy przez praskę, łączymy z majonezem i mieszamy z wszystkimi składnikami.