Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jestem smakoszem potraw z wykorzystaniem naszego polskiego czerwonego buraczka. Dzisiaj proponuję Wam sałatkę z wykorzystaniem tego warzywa. Pierwszy raz skosztowałam ją na imieninach mojej siostry i od tamtej pory jestem nią zauroczona :) Pyszna i szybka w przygotowaniu. Polecam :)
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 109
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1053
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 55
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 109
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1053
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 55
Składniki
Jeżeli buraczki są małe to wystarczy przekroić je na pół. Natomiast większe lepiej pokroić w drobną kostkę. Tak samo robimy z marchewką, ogórkami i jajkami. Kukurydzę odsączamy i dodajemy do warzyw wraz z posiekanym szczypiorkiem. Czosnek przeciskamy przez praskę, łączymy z majonezem i mieszamy z wszystkimi składnikami.