Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, pyszna sałatka, doskonale spełnia swoja rolę jako surówka do obiadu, Ja ją uwielbiam - mniam!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 428
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 772
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 428
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 772
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Składniki
Buraczki i kiszone ogórki (oraz ewentualnie jabłko) pokrój w niedużą kostkę. Połącz w misce, dodaj cebulkę, przypraw olejem, koperkiem i ewentualnie sokiem z cytryny oraz solą. Jeśli buraki były pieczone, może sałatce brakować odrobiny soli, choć niekoniecznie. Wymieszaj dokładnie i pozostaw na noc w lodówce, by smaki się połączyły. Warto 1-2 razy przemieszać. Podawaj nazajutrz, to bardzo smaczna sałatka do obiadu!