Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraki czerwone to nie tylko barszczyk. Można z nich przyrządzić wiele smacznych posiłków, przekąsek czy dodatków do potraw. Sałatka z czerwonych buraków to pomysł na pyszne śniadanie.
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 27
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 54
Wyśmienita rolada ze schabu faszerowana mięsem mielonym z dodatkiem warzyw. Ś...
Odsłon: 273
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 53
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 27
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 54
Wyśmienita rolada ze schabu faszerowana mięsem mielonym z dodatkiem warzyw. Ś...
Odsłon: 273
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 53
Składniki
Buraczki gotujemy do miękkości, obieramy ze skórki, kroimy w małą kostkę. Jajka gotujemy na twardo, po ostudzeniu kroimy w kostkę. Jabłko i cebulę obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Ogórki drobno kroimy. Groszek i fasolę odsączamy z zalewy. Wszystkie składniki przekładamy do miśki, dodajemy majonez i chrzan, mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem.