Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraki czerwone to nie tylko barszczyk. Można z nich przyrządzić wiele smacznych posiłków, przekąsek czy dodatków do potraw. Sałatka z czerwonych buraków to pomysł na pyszne śniadanie.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 809
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22859
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15270
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4967
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 809
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22859
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15270
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4967
Składniki
Buraczki gotujemy do miękkości, obieramy ze skórki, kroimy w małą kostkę. Jajka gotujemy na twardo, po ostudzeniu kroimy w kostkę. Jabłko i cebulę obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Ogórki drobno kroimy. Groszek i fasolę odsączamy z zalewy. Wszystkie składniki przekładamy do miśki, dodajemy majonez i chrzan, mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem.