Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i sycąca kolorowa sałatka z brokułem, ciecierzycą, szynką, pomidorami, roszponką i migdałami.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 19
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 492
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1995
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3981
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 19
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 492
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1995
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3981
Składniki
Brokuła dzielimy na małe różyczki, wkładamy do gotującej się wody na około 2 minuty, potem przelewamy zimną wodą. Szynkę kroimy w paski i przesmażamy na patelni na odrobinie oleju. Pomidory i pomidory suszone kroimy. Wszystkie warzywa i szynkę mieszamy. Dodajemy olej wymieszany z sosem włoskim. Przed podaniem posypujemy płatkami migdałowymi.