Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z marynowanymi rydzami, wędliną i ciecierzycą jest szybka do przygotowania, bardzo smaczna i sycąca. Sprawdza się na świątecznym stole i nie tylko.
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 503
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5352
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3470
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 503
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5352
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3470
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać. Jajka, marchewkę, rydze i polędwicę pokroić w kostkę. Cebulę drobno posiekać. Przygotowane składniki na sałatkę umieścić w misce, wsypać osączoną ciecierzycę.
Połączyć z musztardą i majonezem, przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny, wymieszać. Odłożyć w chłodne miejsce na 1-2 godziny.