Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z marynowanymi rydzami, wędliną i ciecierzycą jest szybka do przygotowania, bardzo smaczna i sycąca. Sprawdza się na świątecznym stole i nie tylko.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68962
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68962
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać. Jajka, marchewkę, rydze i polędwicę pokroić w kostkę. Cebulę drobno posiekać. Przygotowane składniki na sałatkę umieścić w misce, wsypać osączoną ciecierzycę.
Połączyć z musztardą i majonezem, przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny, wymieszać. Odłożyć w chłodne miejsce na 1-2 godziny.