Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z marynowanymi rydzami, wędliną i ciecierzycą jest szybka do przygotowania, bardzo smaczna i sycąca. Sprawdza się na świątecznym stole i nie tylko.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666373
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 155
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 720
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5831
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1004
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 275
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666373
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 155
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 720
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5831
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1004
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 275
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać. Jajka, marchewkę, rydze i polędwicę pokroić w kostkę. Cebulę drobno posiekać. Przygotowane składniki na sałatkę umieścić w misce, wsypać osączoną ciecierzycę.
Połączyć z musztardą i majonezem, przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny, wymieszać. Odłożyć w chłodne miejsce na 1-2 godziny.