Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 503
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 286
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1479
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 503
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 286
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1479
Składniki
ciecierzycę namaczamy przez całą noc .Na drugi dzień gotujemy ok. godzinę , następnie płukamy i odstawiamy do ostygnięcia.
ogórka obieramy i kroimy w kostkę, pomidory traktujemy tak samo , ,następnie wsypujemy do miski dodając sałatę groszek i ciecierzycę
robimy dip ;do miseczki wlewamy olej , wodę i sok z cytryny doprawiamy solą , pieprzem ,natką pietruszki koperkiem i czosnkiem (przypraw dajemy w/g uznania.Ja daję na oko Polewamy sałatkę . Na koniec dodajemy pokrojony w kostkę ser feta i delikatnie mieszamy.