Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cieciorka jest bogatym źródłem białka, dzięki czemu sałatka świetnie sprawdzi się jako sycący lunch.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Filety pokroić w kostkę, wymieszać z przyprawą do kurczaka, 1 łyżką sosu sojowego i szczyptą soli, a następnie usmażyć na rozgrzanym oleju i wystudzić.
Jasną część pora pokroić w półplasterki i sparzyć wrzątkiem.
Seler pokroić na kawałki szerokości ok. 0,5 cm, ananasa w kostkę.
Cieciorkę i kukurydzę odsączyć.
Wymieszać w misce wszystkie składniki wraz z majonezem i łyżką sosu sojowego. Doprawić solą i pieprzem.