Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni śródziemnomorskiej, palce lizać!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336620
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3668
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422757
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2464
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336620
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3668
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422757
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2464
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę, dusić cebulę, czosnek i ziemniaki na średnim ogniu przez 5-6 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać szparagi, cieciorkę oraz przyprawy: ziele angielskie, za’atar, oregano, paprykę, kolendrę i cukier. Smażyć 5 minut. Zdjąć z ognia.
Podawać z pomidorami, cebulą, bazylią. Opcjonalnie można podać z jajkiem w koszulce.