Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni śródziemnomorskiej, palce lizać!
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2637
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 849
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2637
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 849
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę, dusić cebulę, czosnek i ziemniaki na średnim ogniu przez 5-6 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać szparagi, cieciorkę oraz przyprawy: ziele angielskie, za’atar, oregano, paprykę, kolendrę i cukier. Smażyć 5 minut. Zdjąć z ognia.
Podawać z pomidorami, cebulą, bazylią. Opcjonalnie można podać z jajkiem w koszulce.