Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 1939
Domowy przepis na dobrą kiełbasę podsuszaną, prosty stary przepis.
Odsłon: 70166
Sernik królewski z brzoskwiniami to wyśmienite, klasyczne ciasto serowe na kr...
Odsłon: 24967
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 141
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 95
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 1939
Domowy przepis na dobrą kiełbasę podsuszaną, prosty stary przepis.
Odsłon: 70166
Sernik królewski z brzoskwiniami to wyśmienite, klasyczne ciasto serowe na kr...
Odsłon: 24967
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 141
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 95
Składniki
Cukinie obieramy ,kroimy na plasterki i solimy. Odstawiamy na 3 godziny. Cebule ,czosnek i natkę drobno siekamy. Marchew ścieramy na dużych oczkach i z odciśniętą cukinią mieszamy. Przekładamy do słoików i zalewamy przygotowaną i schłodzoną zalewą (składniki zalewy zagotowujemy i chłodzimy). Pasteryzujemy 15 min.