Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ci którzy nie lubia surowej cukinii, moga ja przed uzyciem krórko zblanszowac. Pozostale skladniki to ser plesniowy, orzechy wloskie i czerwone winogrona. Wszystko polane dressingiem ze slodkiej musztardy i octu balsamicznego, w którym cukinia jest krótko marynowana przed podaniem.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 870
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1772
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6292
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 870
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1772
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6292
Składniki
W małej miseczce wymieszac słodka musztarde z octem balsamicznym, dodac pieprz. Za pomoca noza spiralnego pokroic cukinie. Mozna oczywiscie wybrac inna forme, ale taka najszybciej wchlania marynate. Cukinie podzielic od razu na dwie porcje i zmieszac z dressingiem, aby miala czas na wchloniecie sosu. Pokroic ser na kawalki wielkosci kesa. Dodac do cukinii wraz z winogronami i kawalkami orzechów.
Przed podaniem polac salatke reszta dressingu.