Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ci którzy nie lubia surowej cukinii, moga ja przed uzyciem krórko zblanszowac. Pozostale skladniki to ser plesniowy, orzechy wloskie i czerwone winogrona. Wszystko polane dressingiem ze slodkiej musztardy i octu balsamicznego, w którym cukinia jest krótko marynowana przed podaniem.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1781
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1519
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1894
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1781
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1519
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1894
Składniki
W małej miseczce wymieszac słodka musztarde z octem balsamicznym, dodac pieprz. Za pomoca noza spiralnego pokroic cukinie. Mozna oczywiscie wybrac inna forme, ale taka najszybciej wchlania marynate. Cukinie podzielic od razu na dwie porcje i zmieszac z dressingiem, aby miala czas na wchloniecie sosu. Pokroic ser na kawalki wielkosci kesa. Dodac do cukinii wraz z winogronami i kawalkami orzechów.
Przed podaniem polac salatke reszta dressingu.