Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ci którzy nie lubia surowej cukinii, moga ja przed uzyciem krórko zblanszowac. Pozostale skladniki to ser plesniowy, orzechy wloskie i czerwone winogrona. Wszystko polane dressingiem ze slodkiej musztardy i octu balsamicznego, w którym cukinia jest krótko marynowana przed podaniem.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 220
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 184
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2661
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 220
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 184
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2661
Składniki
W małej miseczce wymieszac słodka musztarde z octem balsamicznym, dodac pieprz. Za pomoca noza spiralnego pokroic cukinie. Mozna oczywiscie wybrac inna forme, ale taka najszybciej wchlania marynate. Cukinie podzielic od razu na dwie porcje i zmieszac z dressingiem, aby miala czas na wchloniecie sosu. Pokroic ser na kawalki wielkosci kesa. Dodac do cukinii wraz z winogronami i kawalkami orzechów.
Przed podaniem polac salatke reszta dressingu.