Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ci którzy nie lubia surowej cukinii, moga ja przed uzyciem krórko zblanszowac. Pozostale skladniki to ser plesniowy, orzechy wloskie i czerwone winogrona. Wszystko polane dressingiem ze slodkiej musztardy i octu balsamicznego, w którym cukinia jest krótko marynowana przed podaniem.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 295
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1342
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25256
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 295
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1342
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25256
Składniki
W małej miseczce wymieszac słodka musztarde z octem balsamicznym, dodac pieprz. Za pomoca noza spiralnego pokroic cukinie. Mozna oczywiscie wybrac inna forme, ale taka najszybciej wchlania marynate. Cukinie podzielic od razu na dwie porcje i zmieszac z dressingiem, aby miala czas na wchloniecie sosu. Pokroic ser na kawalki wielkosci kesa. Dodac do cukinii wraz z winogronami i kawalkami orzechów.
Przed podaniem polac salatke reszta dressingu.