Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka powstaje w mgnieniu oka, jest smaczna i orzeźwiająca, gdy jest podawana schłodzona z lodówki w ciepłe i gorące dni. Kluczem do tej sałatki jest schłodzenie jej w lodówce przez kilka godzin do nocy, aby smaki się połączyły. Kiedy smaki mają szansę się ujawnić, ta sałatka jest naprawdę niesamowita! Słona feta, limonka i zioła naprawdę łączą się, aby ta sałatka była przyjemna, lekka, świeża i dobra.
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 13
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 4
Przepis na babkę piaskową przybył do Polski ze wschodu, a za panowania króla...
Odsłon: 208919
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 13
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 4
Przepis na babkę piaskową przybył do Polski ze wschodu, a za panowania króla...
Odsłon: 208919
Składniki
Cukinię i czosnek zetrzyj na dużych oczkach tarki. Dodaj miętę, koperek, szczypiorek i pokruszoną fetę. Wymieszaj sok i skórkę z limonki, oliwę, sól i pieprz w małej misce. Dolej do sałatki, wymieszaj. Schłodzić w lodówce przez kilka godzin do nocy przed podaniem.