Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka powstaje w mgnieniu oka, jest smaczna i orzeźwiająca, gdy jest podawana schłodzona z lodówki w ciepłe i gorące dni. Kluczem do tej sałatki jest schłodzenie jej w lodówce przez kilka godzin do nocy, aby smaki się połączyły. Kiedy smaki mają szansę się ujawnić, ta sałatka jest naprawdę niesamowita! Słona feta, limonka i zioła naprawdę łączą się, aby ta sałatka była przyjemna, lekka, świeża i dobra.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 955
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 93
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2153
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 955
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 93
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2153
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Składniki
Cukinię i czosnek zetrzyj na dużych oczkach tarki. Dodaj miętę, koperek, szczypiorek i pokruszoną fetę. Wymieszaj sok i skórkę z limonki, oliwę, sól i pieprz w małej misce. Dolej do sałatki, wymieszaj. Schłodzić w lodówce przez kilka godzin do nocy przed podaniem.