Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka powstaje w mgnieniu oka, jest smaczna i orzeźwiająca, gdy jest podawana schłodzona z lodówki w ciepłe i gorące dni. Kluczem do tej sałatki jest schłodzenie jej w lodówce przez kilka godzin do nocy, aby smaki się połączyły. Kiedy smaki mają szansę się ujawnić, ta sałatka jest naprawdę niesamowita! Słona feta, limonka i zioła naprawdę łączą się, aby ta sałatka była przyjemna, lekka, świeża i dobra.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 743
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 160
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 88
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 743
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 160
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 88
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Cukinię i czosnek zetrzyj na dużych oczkach tarki. Dodaj miętę, koperek, szczypiorek i pokruszoną fetę. Wymieszaj sok i skórkę z limonki, oliwę, sól i pieprz w małej misce. Dolej do sałatki, wymieszaj. Schłodzić w lodówce przez kilka godzin do nocy przed podaniem.