Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu sałatka warzywna z czerwoną fasolką. Idealna na różne okazje jak również na piknik, grilla czy jako samodzielne danie, idealnie komponują się z mięsem pieczonym.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 479
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15404
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3283
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 479
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15404
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3283
Składniki
Ziemniaki ugotuj ostudz.Pokroj w większą kostkę. Fasolkę odsącz na sicie. Ogórki, cebulę, rzodkiewki pokrój w pół plasterki. Jabłko pokrój w kostkę. Koperek posiekaj.
Składniki na sos połącz ze sobą. Warzywa wymieszaj z sosem. Wierzch udekoruj rukolą.Przed podaniem możesz schłodzić w lodówce.