Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu sałatka warzywna z czerwoną fasolką. Idealna na różne okazje jak również na piknik, grilla czy jako samodzielne danie, idealnie komponują się z mięsem pieczonym.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 947
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4573
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1211
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 537
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 947
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4573
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1211
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 537
Składniki
Ziemniaki ugotuj ostudz.Pokroj w większą kostkę. Fasolkę odsącz na sicie. Ogórki, cebulę, rzodkiewki pokrój w pół plasterki. Jabłko pokrój w kostkę. Koperek posiekaj.
Składniki na sos połącz ze sobą. Warzywa wymieszaj z sosem. Wierzch udekoruj rukolą.Przed podaniem możesz schłodzić w lodówce.