Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu sałatka warzywna z czerwoną fasolką. Idealna na różne okazje jak również na piknik, grilla czy jako samodzielne danie, idealnie komponują się z mięsem pieczonym.
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88381
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11692
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1838
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88381
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11692
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1838
Składniki
Ziemniaki ugotuj ostudz.Pokroj w większą kostkę. Fasolkę odsącz na sicie. Ogórki, cebulę, rzodkiewki pokrój w pół plasterki. Jabłko pokrój w kostkę. Koperek posiekaj.
Składniki na sos połącz ze sobą. Warzywa wymieszaj z sosem. Wierzch udekoruj rukolą.Przed podaniem możesz schłodzić w lodówce.