Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie. Chciałbym wam zaprezentować prostą w wykonaniu sałatkę z czerwonej fasoli. Sos na bazie oleju lnianego ma wiele pro zdrowotnych właściwości między innymi przyczynia się do obniżenia poziomu cholesterolu. Koniecznie wypróbuj ten przepis!
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 749
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22781
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15173
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4885
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45591
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 749
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22781
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15173
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4885
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45591
Składniki
Ogórki kroimy w plasterki, cebulę drobno siekamy.
Przygotowujemy sos. Miód, musztardę i olej lniany dokładnie mieszamy. Doprawiamy pieprzem.
Czerwoną fasolę, ogórki i cebulę mieszamy z przygotowanym sosem i wkładamy do lodówki na kilka godzin. Smacznego