Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona kapusta jako surówka to pyszny dodatek do drugiego dania. To także dobre źródło potasu i cynku, a także witamin z grupy B oraz witaminy C i E. Sałatka będzie smakowała wszystkim domownikom. Może być dodatkiem do drugiego dania lub samodzielną przekąską.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10878
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4854
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 974
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9329
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1385
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10878
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4854
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 974
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9329
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1385
Składniki
Kapustę poszatkować i przełożyć do dużej miski, zasypać łyżeczką soli, wymieszać i pozostawić na około 30min. Pora pokroić w półksiężyce. Jabłko i marchew obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Połączyć majonez, sok z cytryny, jogurt i miód, wymieszać, doprawić do smaku. Kapustę połączyć z porem, marchewką i jabłkiem, polać sosem, przemieszać.