Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona kapusta jako surówka to pyszny dodatek do drugiego dania. To także dobre źródło potasu i cynku, a także witamin z grupy B oraz witaminy C i E. Sałatka będzie smakowała wszystkim domownikom. Może być dodatkiem do drugiego dania lub samodzielną przekąską.
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 207
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 64
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 113
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 39
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 207
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 64
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 113
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 39
Składniki
Kapustę poszatkować i przełożyć do dużej miski, zasypać łyżeczką soli, wymieszać i pozostawić na około 30min. Pora pokroić w półksiężyce. Jabłko i marchew obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Połączyć majonez, sok z cytryny, jogurt i miód, wymieszać, doprawić do smaku. Kapustę połączyć z porem, marchewką i jabłkiem, polać sosem, przemieszać.