Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na wykorzystanie lekko przejrzałej jak i młodej fasolki szparagowej.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1645
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1417
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1440
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1558
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1645
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1417
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1440
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1558
Składniki
Miałam lekko przejrzałą fasolkę szparagową, młode strączki umyłam i pokroiłam na 2-3 cm kawałki. Starsze wyłuskałam. Ugotowałam razem do miękkości w osolonej wodzie- koło 15-20 min. Byle nie była to już biała fasolka, bo gotowanie potrwa dłużej. Ugotowałam jaja 8 min od zagotowania się wody. Odsączyłam fasolkę, dodałam pokrojone w grubą kostkę jaja i pokrojone w kosteczkę jabłko. Dosmakowałam sałatkę pokrojoną dymką i kaparami. Dodałam majonez, musztardę i śmietanę. doprawiłam sola i pieprzem i wymieszałam. Sałatka wyszła bardzo smaczna. Smacznego :)