Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, kolorowa i bardzo zdrowa sałatka do obiadu z fasolką szparagową, warzywami i sezamem. To zawsze alternatywa dla zwykłej fasolki do obiadu.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 250
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2370
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4538
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 94
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1528
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 250
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2370
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4538
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 94
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1528
Składniki
Ugotowaną przestudzoną fasolkę szparagową kroimy na 3 części aby powstały krótkie słupki. Następnie dodajemy pokrojonego w kostkę pomidora, ogórka oraz rzodkiewkę. Doprawiamy solą, pieprzem, cukrem oraz wlewamy oliwę oraz łyżkę sezamu, pokrojony szczypiorek i odrobinę cytryny. Całość mieszamy i odstawiamy na chwilę przed podaniem do przegryzienia.