Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, kolorowa i bardzo zdrowa sałatka do obiadu z fasolką szparagową, warzywami i sezamem. To zawsze alternatywa dla zwykłej fasolki do obiadu.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19177
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1632
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19177
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1632
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Składniki
Ugotowaną przestudzoną fasolkę szparagową kroimy na 3 części aby powstały krótkie słupki. Następnie dodajemy pokrojonego w kostkę pomidora, ogórka oraz rzodkiewkę. Doprawiamy solą, pieprzem, cukrem oraz wlewamy oliwę oraz łyżkę sezamu, pokrojony szczypiorek i odrobinę cytryny. Całość mieszamy i odstawiamy na chwilę przed podaniem do przegryzienia.