Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, kolorowa i bardzo zdrowa sałatka do obiadu z fasolką szparagową, warzywami i sezamem. To zawsze alternatywa dla zwykłej fasolki do obiadu.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85135
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2432
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9935
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3857
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7044
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85135
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2432
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9935
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3857
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7044
Składniki
Ugotowaną przestudzoną fasolkę szparagową kroimy na 3 części aby powstały krótkie słupki. Następnie dodajemy pokrojonego w kostkę pomidora, ogórka oraz rzodkiewkę. Doprawiamy solą, pieprzem, cukrem oraz wlewamy oliwę oraz łyżkę sezamu, pokrojony szczypiorek i odrobinę cytryny. Całość mieszamy i odstawiamy na chwilę przed podaniem do przegryzienia.