Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, kolorowa i bardzo zdrowa sałatka do obiadu z fasolką szparagową, warzywami i sezamem. To zawsze alternatywa dla zwykłej fasolki do obiadu.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5976
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9037
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8379
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5762
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5976
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9037
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8379
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5762
Składniki
Ugotowaną przestudzoną fasolkę szparagową kroimy na 3 części aby powstały krótkie słupki. Następnie dodajemy pokrojonego w kostkę pomidora, ogórka oraz rzodkiewkę. Doprawiamy solą, pieprzem, cukrem oraz wlewamy oliwę oraz łyżkę sezamu, pokrojony szczypiorek i odrobinę cytryny. Całość mieszamy i odstawiamy na chwilę przed podaniem do przegryzienia.