Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 22-05-2018
Zdrowa, prosta w przygotowaniu sałatka ze szpinakiem, serem feta i łuskanym słonecznikiem. Nadaje się idealnie zarówno do obiadu jak i na śniadanie bądź kolacje.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3802
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3819
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 391
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 736
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3802
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3819
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 391
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 736
Składniki
Pomidory należy sparzyć wrzątkiem a następnie obrać ze skóry. Ogórka obieramy, rzodkiewki myjemy i wszystko kroimy w pół talarki. Następnie dodajemy szpinak. Pokrojoną cebulę. Oliwę, sól i pieprz do smaku a na samym końcu dodajemy ser feta oraz słonecznik i delikatnie mieszamy aby ser nam się nie rozmaślił.