Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 22-05-2018
Zdrowa, prosta w przygotowaniu sałatka ze szpinakiem, serem feta i łuskanym słonecznikiem. Nadaje się idealnie zarówno do obiadu jak i na śniadanie bądź kolacje.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
Pomidory należy sparzyć wrzątkiem a następnie obrać ze skóry. Ogórka obieramy, rzodkiewki myjemy i wszystko kroimy w pół talarki. Następnie dodajemy szpinak. Pokrojoną cebulę. Oliwę, sól i pieprz do smaku a na samym końcu dodajemy ser feta oraz słonecznik i delikatnie mieszamy aby ser nam się nie rozmaślił.