Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Figi to zdecydowanie moje owoce. Uwielbiam ich słodki smak ale najbardziej smakują mi w wersji wytrawnej: w sałatkach, ze słonymi serami, zapiekane, z mięsem czy wątróbką… Dziś zrobiłam sałatkę… Lekką, chrupiącą i niezwykle elegancką… Sami zobaczcie…
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1317
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24973
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 115
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1317
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24973
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 115
Składniki
Na talerzu ułożyć rukolę, na niej pokrojone w ćwiartki figi, porwaną mozzarellę, plasterki szynki (w całości), pestki słonecznika uprażone na suchej patelni. Całość polać dressingiem.