Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grejpfruty są składnikiem diet odchudzających - mają niewiele kcal i przyspieszają przemianę materii. Taka sałatka na kolację, czy śniadanie to dla organizmu spora dawka witaminy C i beta-karotenu.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4604
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 872
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8314
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13148
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 469
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4604
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 872
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8314
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13148
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 469
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Składniki
Orzechy i siemię prażymy na suchej patelni. Opłukaną i osuszoną rukolę rwiemy na małe kawałki. Wyparzonego grejpfruta obieramy ze skórki, wykrawamy większe cząsteczki miąższu bez błonki, z reszty wyciskamy sok. Fetę kroimy w drobne cząstki. Wszystkie składniki mieszany razem. Sos, wszystko mieszamy razem w małym słoiczku i polewamy sałatkę. Wierzch posypujemy prażonym siemieniem i orzeszkami.