Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam ten ser ,w połączeniu ze słodkim mango ,to idealna kompozycja
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1107
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2882
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 973
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1737
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14715
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1107
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2882
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 973
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1737
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14715
Składniki
Szpinak myjemy dzielimy na 2 głębsze miski i układamy na dno. Ser kroimy w plastry i grillujemy na patelni grillowej ,wcześniej smarujemy olejem , by zbyt nie przywarł . W między czasie prazymy orzeszki na suchej patelni ,kilka minut ,co chwilę mieszając .Gotowy ser układamy na szpinaku , następnie kroimy mango w kostki i grillujemy na tej samej patelni około 10-12 min ,następnie przekładamy na ser , polewamy łyżka oliwy i łyżka balsamico i posypujemy orzeszkami . Podalam z kromka świeżego pieczywa .