Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka z tortelini z grzybowym farszem, tuńczykiem, jajkami i papryką. Idealna na kolację, spotkanie z przyjaciółmi lub drugie śniadanie w pracy.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3531
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 514
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 332
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 7237
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 471
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3531
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 514
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 332
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 7237
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 471
Składniki
Tortelini gotujemy w osolonym wrzątku zgodnie z przepisem na opakowaniu, odsączamy i studzimy. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupki i kroimy w kosteczkę. Por oczyszczamy i drobno kroimy. Paprykę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Możemy podawać od razu po przygotowaniu.