Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z makaronem, indykiem, winogronami, oliwkami i suszonymi pomidorami.
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15334
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 242
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15334
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 242
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją. Indyka kroimy w kostkę lub paseczki, przyprawiamy i smażymy na oleju z każdej strony. Odstawiamy do wystudzenia. Suszone pomidory i oliwki kroimy. Kukurydzę odcedzamy z zalewy. Winogrona przecinamy na pół i wyciągamy z nich pestki. Wszystkie składniki mieszamy i przyprawiamy pieprzem do smaku. Sałatkę podajemy po schłodzeniu w lodówce.