Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z makaronem, indykiem, winogronami, oliwkami i suszonymi pomidorami.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8722
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8722
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją. Indyka kroimy w kostkę lub paseczki, przyprawiamy i smażymy na oleju z każdej strony. Odstawiamy do wystudzenia. Suszone pomidory i oliwki kroimy. Kukurydzę odcedzamy z zalewy. Winogrona przecinamy na pół i wyciągamy z nich pestki. Wszystkie składniki mieszamy i przyprawiamy pieprzem do smaku. Sałatkę podajemy po schłodzeniu w lodówce.