Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka z kilku składników sałatka skusi swoim smakiem domowników. Sałatkę polecam na stół wielkanocny jako dodatek do wędlin i nie tylko.
miska, nóż, łyżka, garnek, szklana salaterka
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7529
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2511
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7529
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2511
Składniki
Jajka po ugotowaniu obieramy i kroimy w drobną kostkę, por dokładnie opłukać, drobniutko pokroić i posolić. Ogórki pokroić w kostkę. Z kukurydzy odlać część zalewy a następnie kukurydzę razem z pozostałą zalewą zamieszać z resztą składników, dodać majonez sól i pieprz do smaku. Wymieszać , przełożyć do szklanej salaterki i przybrać posiekaną natką. Schłodzić w lodówce. Smacznego.
Sałatka gotowa do podania.