Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 902
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1448
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 902
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1448
Składniki
Mrożony zielony groszek ugotować wg przepisu na opakowaniu. Wystudzić. Awokado przekroić wzdłuż, usunąć pestkę, obrać i pokroić w kostkę. Przełożyć do salaterki. Łososia wędzonego podzielić, porozrywać na mniejsze części i dodać do salaterki. Łososia i awokado skropić sokiem z cytryny. Wymieszać. Dodać obrane ze skorupek, pokrojone w kostkę jajka, wystudzony groszek oraz pokrojoną w drobną kostkę szalotkę. Dodać majonez, pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Wymieszać. udekorować przed podaniem. Smacznego.