Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 67
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 14
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 247
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4077
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 67
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 14
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 247
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4077
Składniki
Mrożony zielony groszek ugotować wg przepisu na opakowaniu. Wystudzić. Awokado przekroić wzdłuż, usunąć pestkę, obrać i pokroić w kostkę. Przełożyć do salaterki. Łososia wędzonego podzielić, porozrywać na mniejsze części i dodać do salaterki. Łososia i awokado skropić sokiem z cytryny. Wymieszać. Dodać obrane ze skorupek, pokrojone w kostkę jajka, wystudzony groszek oraz pokrojoną w drobną kostkę szalotkę. Dodać majonez, pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Wymieszać. udekorować przed podaniem. Smacznego.