Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 67
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 66
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 82
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 40
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 67
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 66
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 82
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 40
Składniki
Mrożony zielony groszek ugotować wg przepisu na opakowaniu. Wystudzić. Awokado przekroić wzdłuż, usunąć pestkę, obrać i pokroić w kostkę. Przełożyć do salaterki. Łososia wędzonego podzielić, porozrywać na mniejsze części i dodać do salaterki. Łososia i awokado skropić sokiem z cytryny. Wymieszać. Dodać obrane ze skorupek, pokrojone w kostkę jajka, wystudzony groszek oraz pokrojoną w drobną kostkę szalotkę. Dodać majonez, pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Wymieszać. udekorować przed podaniem. Smacznego.