Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna sałatka na drugie śniadanie jak i na kolację.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 588
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 588
Składniki
Kalafior umyć, rozebrać na różyczki, ugotować. Seler umyć , pokroić w kostkę.
Jajka ugotować na twardo, pokroić w kostkę. Ogóreczki pokroić w kostkę. Paprykę pokroić w kostkę. Kabanosy pokroić na drobno. Cieciorkę osączyć z zalewy. Składniki dodać do warzyw w salaterce.
Doprawić solą i pieprzem oraz przyprawą do sałatek, wymieszać. Jogurt wymieszać z majonezem , dodać do sałatki wymieszać, pozostawić 1 godzinę aby smaki się wymieszały.