Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna sałatka na drugie śniadanie jak i na kolację.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 549
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 549
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Kalafior umyć, rozebrać na różyczki, ugotować. Seler umyć , pokroić w kostkę.
Jajka ugotować na twardo, pokroić w kostkę. Ogóreczki pokroić w kostkę. Paprykę pokroić w kostkę. Kabanosy pokroić na drobno. Cieciorkę osączyć z zalewy. Składniki dodać do warzyw w salaterce.
Doprawić solą i pieprzem oraz przyprawą do sałatek, wymieszać. Jogurt wymieszać z majonezem , dodać do sałatki wymieszać, pozostawić 1 godzinę aby smaki się wymieszały.