Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka, prosta i smaczna sałatka z kapustą pekińską. Polecam do dań obiadowych, potraw z grilla itp. Polecam
miska, nóż, ręcznik papierowy, deska do krojenia, łyżka, kubek , widelec,
Ziemniaki chantilly to nic innego jak gładkie puree z dodatkiem bitej śmietan...
Odsłon: 129
Szynka pieczona na Wielkanoc to przepis, który warto przetestować jeszcze prz...
Odsłon: 4834
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 117
Ziemniaki chantilly to nic innego jak gładkie puree z dodatkiem bitej śmietan...
Odsłon: 129
Szynka pieczona na Wielkanoc to przepis, który warto przetestować jeszcze prz...
Odsłon: 4834
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 117
Składniki
Pekińską kapustę po oczyszczeniu poszatkować w grubsze kawałki , przełożyć do większej miski. Pozostałe warzywa umyć , osuszyć , pomidora pokroić w kostkę, ogórki obrać zostawiając co jakiś czas pasek skórki i również pokroić w kostkę, cebulkę dymkę po obraniu pokroić w kostkę . Paprykę czerwoną oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić w słupki lub też w kostkę. Wszystkie warzywa dodać do kapusty pekińskiej, dodać pieprzu i soli do smaku i wymieszać. Majonez połączyć ze śmietaną oraz sokiem z limonki wlać do sałatki i ponownie delikatnie przemieszać. Smacznego
Przygotowanie i pokrojenie warzyw.
Połączenie majonezu ze śmietaną i sokiem z limonki , a następnie wmieszanie do sałatki.