Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z kapustą pekińską, ogórkiem i jajkiem a dobrego sos z awokado, soku z limonki, jogurtu i oliwy, całość smakuje wybornie. Sałatka pięknie się prezentuje i ładnie wygląda.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85149
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2443
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9941
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3867
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7048
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85149
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2443
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9941
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3867
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7048
Składniki
Kapustę pokrój drobno w paski. Ogórka umyj pokrój w drobną kostkę. Jajka ugotuj na twardo, obierz i pokrój w kostkę . Wszystkie składniki połącz ze sobą.
Do kielicha blendera włóż obrane i pokrojone drobniej awokado, dodaj sok z limonki, jogurt oraz oliwę wszystko razem zblenduj i dodaj do sałatki, wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem .