Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z kapustą pekińską, ogórkiem i jajkiem a dobrego sos z awokado, soku z limonki, jogurtu i oliwy, całość smakuje wybornie. Sałatka pięknie się prezentuje i ładnie wygląda.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Kapustę pokrój drobno w paski. Ogórka umyj pokrój w drobną kostkę. Jajka ugotuj na twardo, obierz i pokrój w kostkę . Wszystkie składniki połącz ze sobą.
Do kielicha blendera włóż obrane i pokrojone drobniej awokado, dodaj sok z limonki, jogurt oraz oliwę wszystko razem zblenduj i dodaj do sałatki, wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem .