Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z kapustą pekińską, ogórkiem i jajkiem a dobrego sos z awokado, soku z limonki, jogurtu i oliwy, całość smakuje wybornie. Sałatka pięknie się prezentuje i ładnie wygląda.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44596
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181933
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 173
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44596
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181933
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 173
Składniki
Kapustę pokrój drobno w paski. Ogórka umyj pokrój w drobną kostkę. Jajka ugotuj na twardo, obierz i pokrój w kostkę . Wszystkie składniki połącz ze sobą.
Do kielicha blendera włóż obrane i pokrojone drobniej awokado, dodaj sok z limonki, jogurt oraz oliwę wszystko razem zblenduj i dodaj do sałatki, wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem .