Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna i łatwa w przygotowaniu.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 339
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 339
Składniki
Kapustę szatkujemy. Groszek i kukurydzę osączamy z zalewy. Paprykę kroimy w kostkę. Majonez, olej, przyprawy, sok z cytryny, przeciśnięty przez praskę czosnek i posiekaną natkę, dokładnie łączymy. Do smaku doprawiamy cukrem, solą i pieprzem. Dressing łączymy z warzywami, przekładamy do lodówki na min. 30 minut.