Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna i łatwa w przygotowaniu.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 99
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 82
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 123
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 99
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 82
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 123
Składniki
Kapustę szatkujemy. Groszek i kukurydzę osączamy z zalewy. Paprykę kroimy w kostkę. Majonez, olej, przyprawy, sok z cytryny, przeciśnięty przez praskę czosnek i posiekaną natkę, dokładnie łączymy. Do smaku doprawiamy cukrem, solą i pieprzem. Dressing łączymy z warzywami, przekładamy do lodówki na min. 30 minut.