Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczykiem zawsze jest u nas mile widziana. Dodatkowo z kapustą pekińską smakuje doskonale. Jest sycąca i smakowita. Dużo warzyw, ryż i tuńczyk. Doskonała na kolację. Można zapakować do pracy.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 145
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 297
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1523
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 145
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 297
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1523
Składniki
Ryż gotujemy wg przepisu na opakowaniu
Kapustę drobno kroimy
Dodajemy do niej pokrojone w kostkę ogórka i paprykę
Odsączamy tuńczyka i kukurydzę. Dodajemy do pozostałych składników
Por przekrawamy na krzyż i cienko kroimy
Dodajemy ostudzony ryż, dosalamy i doprawiamy pieprzem. Dodajemy majonez
Wszystko mieszamy
Podajemy solo lub z pieczywem