Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczykiem zawsze jest u nas mile widziana. Dodatkowo z kapustą pekińską smakuje doskonale. Jest sycąca i smakowita. Dużo warzyw, ryż i tuńczyk. Doskonała na kolację. Można zapakować do pracy.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2800
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2800
Składniki
Ryż gotujemy wg przepisu na opakowaniu
Kapustę drobno kroimy
Dodajemy do niej pokrojone w kostkę ogórka i paprykę
Odsączamy tuńczyka i kukurydzę. Dodajemy do pozostałych składników
Por przekrawamy na krzyż i cienko kroimy
Dodajemy ostudzony ryż, dosalamy i doprawiamy pieprzem. Dodajemy majonez
Wszystko mieszamy
Podajemy solo lub z pieczywem