Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przedstawiam pomysł na pyszną i sycącą sałatkę z kapusty pekińskiej. Dodatek kurczaka sprawia, że jest ona pożywna. Uzupełniona warzywami będzie pyszną kolacją czy przekąską przygotowaną do pracy. Smakuje solo, ale też z ulubionym pieczywem.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1321
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25061
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 160
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1321
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25061
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 160
Składniki
Pierś z kurczaka kroimy w kostkę. Obtaczamy w przyprawie i smażymy na oleju. Po usmażeniu odsączamy na papierowym ręczniku
Kapustę drobno szatkujemy Pora kroimy na półplasterki lub drobniej Kukurydzę odsączamy Ogórki i paprykę kroimy w kosteczkę
Wszystkie składniki łączymy w misce Doprawiamy pieprzem i solą Dodajemy majonez i mieszamy