Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosna, rzeżucha, zdrowo i smacznie:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11823
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 15996
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5043
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11823
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 15996
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5043
Składniki
Kapustę szatkujemy, resztę składników kropimy, przyprawiamy, skrapiamy oliwą i na koniec posypujemy duuuuuuuuuuużą ilością rzeżuchy:) Banalne i smaczne.