Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kapusty pekińskiej, z surimi, porem i kukurydzą, w sosie majonezowym ale w lżejszej wersji czyli pół na pół z jogurtem. Sałatka, którą się szybko przygotowuje, i szybko zjada:) Lekka i dietetyczna
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 275
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2548
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1615
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14254
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 275
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2548
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1615
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14254
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, por przekroić wzgłóz na pół i potem pokroić w cieniutkie plasterki, przełożyć do miski.
Surimi pokroić a plasterki ok 0,5-1 cm, kukurydzę odsączyć i przełożyć do kapusty. Dodać posiekany koperek.
Składniki sosu wymieszać, zalać składniki i dobrze wymieszać.
Najlpeiej odstawić do lodówki na ok 30 min minimum, żeby się przegryzła.