Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kapusty pekińskiej, z surimi, porem i kukurydzą, w sosie majonezowym ale w lżejszej wersji czyli pół na pół z jogurtem. Sałatka, którą się szybko przygotowuje, i szybko zjada:) Lekka i dietetyczna
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 175
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 359
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10884
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 175
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 359
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10884
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, por przekroić wzgłóz na pół i potem pokroić w cieniutkie plasterki, przełożyć do miski.
Surimi pokroić a plasterki ok 0,5-1 cm, kukurydzę odsączyć i przełożyć do kapusty. Dodać posiekany koperek.
Składniki sosu wymieszać, zalać składniki i dobrze wymieszać.
Najlpeiej odstawić do lodówki na ok 30 min minimum, żeby się przegryzła.