Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kapusty pekińskiej, z surimi, porem i kukurydzą, w sosie majonezowym ale w lżejszej wersji czyli pół na pół z jogurtem. Sałatka, którą się szybko przygotowuje, i szybko zjada:) Lekka i dietetyczna
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6235
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1922
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6235
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1922
 
         
         
                Składniki
Kapustę drobno poszatkować, por przekroić wzgłóz na pół i potem pokroić w cieniutkie plasterki, przełożyć do miski.
Surimi pokroić a plasterki ok 0,5-1 cm, kukurydzę odsączyć i przełożyć do kapusty. Dodać posiekany koperek.
Składniki sosu wymieszać, zalać składniki i dobrze wymieszać.
Najlpeiej odstawić do lodówki na ok 30 min minimum, żeby się przegryzła.