Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz dodatków do grilla, które będą pasować do dań mięsnych i jednocześnie świetnie sprawdzą się jako samodzielna przekąska? Sałatka z kapusty z boczkiem to dobry pomysł!
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4793
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4750
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44645
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 314
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4793
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4750
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44645
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 314
Składniki
Posiekaj drobno kapustę na paski i posyp ją solą. Odstaw na chwilę, aby zmiękła. Czerwoną cebulę posiekaj w kostkę, a ogórki kiszone w paski.
Boczek pokrój w cienkie paski lub kostkę. Podsmaż na suchej patelni aż będzie chrupiący, a następnie odsącz na papierowym ręczniku z nadmiaru tłuszczu.
Do kapusty dodaj cebulę, ogórki, boczek oraz posiekaną natkę pietruszki.
W osobnej miseczce przygotuj sos: wymieszaj musztardę, ocet, miód i olej.
Polej sałatkę przygotowanym sosem i dokładnie wszystko wymieszaj.
Dopraw całość świeżo mielonym czarnym pieprzem i ewentualnie solą do smaku.