Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i smaczna sałatka idealna na różne okazje może zastąpić danie obiadowe,idealna również do pracy.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8623
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8623
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 595
Składniki
Wszystkie składniki na sos połącz ze sobą.Kaszę przygotuj według przepisu na opakowaniu, fasolkę odsącz na sicie opłucz, warzywa pokrój w kostkę ,połącz z kaszą i fasolą, dodaj sos . Dokładnie wymieszaj wierzch posyp pietruszką.