Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Sałatka jest pyszna, sycąca i szybka w przygotowaniu.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5456
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34520
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2159
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113829
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5456
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34520
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2159
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113829
Składniki
Kuskus przygotować wg przepisu na opakowaniu. Tuńczyka, kukurydzę, fasolę odsączyć z zalewy. Cebulą pokroić w drobną kostkę. Oliwki pokroić w plasterki a ser w grubą kostkę. Dodać natkę pietruszki, szczypiorek. Wszystkie składniki połączyć z majonezem. Doprawić solą ,pieprzem i sokiem z cytryny.