Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka, tylko podana od razu smakuje najlepiej.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4226
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7227
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85435
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4226
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7227
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85435
Składniki
Kaszę gotujemy na sypko. Ogórka kroimy wzdłuż, później na „piórka”. Solimy, odstawiamy by puścił wodę. Odsączamy. Pomidorki kroimy na połówki. Koperek siekamy. Oliwę, majonez, koperek mieszamy na gładko. Dodajemy do kaszy. Mieszamy. Do całości dodajemy pomidory i ogórki. Delikatnie mieszamy, doprawiamy pieprzem.