Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 672
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 122
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1275
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 672
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 122
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1275
Składniki
Kiełki podsmażyć na oliwie, przestudzić. Karczochy pokroić na kawałki. Ogórki kiszone, cebulę, paprykę świeżą i konserwową pokroić w kostkę. Pomidory pokroić w większe kawałki. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić octem winnym, solą i pieprzem. Smacznego.