Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co zrobić kiedy mamy w spiżarni jeszcze kiszone ogórki sprzed dwóch lat i są tak kwaśne, że zęby cierpną od ugryzienia? Otóż wystarczy pokroić je w kosteczkę dodać odrobinę cukru, pokrojoną w kostkę cebulę i skropić olejem. Odstawić na godzinę, aby się smaki przegryzły i wychodzi super sałatka do obiadu :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2227
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421424
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2075
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2227
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421424
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2075
Składniki
Ogórki i cebulę pokroić w kostkę, dodać cukier i olej.
Wymieszać i odstawić na godzinę do lodówki.
Podawać jako dodatek do dań z grilla, obiadu czy na kanapki.