Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co zrobić kiedy mamy w spiżarni jeszcze kiszone ogórki sprzed dwóch lat i są tak kwaśne, że zęby cierpną od ugryzienia? Otóż wystarczy pokroić je w kosteczkę dodać odrobinę cukru, pokrojoną w kostkę cebulę i skropić olejem. Odstawić na godzinę, aby się smaki przegryzły i wychodzi super sałatka do obiadu :)
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 53
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 53
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Składniki
Ogórki i cebulę pokroić w kostkę, dodać cukier i olej.
Wymieszać i odstawić na godzinę do lodówki.
Podawać jako dodatek do dań z grilla, obiadu czy na kanapki.