Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co zrobić kiedy mamy w spiżarni jeszcze kiszone ogórki sprzed dwóch lat i są tak kwaśne, że zęby cierpną od ugryzienia? Otóż wystarczy pokroić je w kosteczkę dodać odrobinę cukru, pokrojoną w kostkę cebulę i skropić olejem. Odstawić na godzinę, aby się smaki przegryzły i wychodzi super sałatka do obiadu :)
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1793
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2277
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 71
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 155
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1427
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1793
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2277
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 71
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 155
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1427
Składniki
Ogórki i cebulę pokroić w kostkę, dodać cukier i olej.
Wymieszać i odstawić na godzinę do lodówki.
Podawać jako dodatek do dań z grilla, obiadu czy na kanapki.