Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co zrobić kiedy mamy w spiżarni jeszcze kiszone ogórki sprzed dwóch lat i są tak kwaśne, że zęby cierpną od ugryzienia? Otóż wystarczy pokroić je w kosteczkę dodać odrobinę cukru, pokrojoną w kostkę cebulę i skropić olejem. Odstawić na godzinę, aby się smaki przegryzły i wychodzi super sałatka do obiadu :)
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12104
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1308
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39387
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12104
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1308
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39387
Składniki
Ogórki i cebulę pokroić w kostkę, dodać cukier i olej.
Wymieszać i odstawić na godzinę do lodówki.
Podawać jako dodatek do dań z grilla, obiadu czy na kanapki.