Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kukurydzą łączy delikatność ziemniaków, chrupiący seler naciowy oraz lekko słodką paprykę czerwoną. Możesz połączyć ją z ulubionymi daniami lub potraktować jako samodzielny sycący posiłek.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2378
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5047
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 144
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2378
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5047
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 144
Składniki
Ziemniaki ugotuj w lekko osolonej wodzie, najlepiej w całości. Następnie obierz je ostrożni i odstaw do wystudzenia. Po tym czasie pokrój je na małe kawałki. Selera umyj, odetnij końce, a następnie posiekaj drobno. Z papryki pozbądź się gniazda nasiennego, pokrój w kostkę. Wszystkie składniki umieść w misce, dodaj kukurydzę konserwową.
W misce wymieszaj majonez, musztardę, posiekany pęczek szczypiorku, sól i pieprz. Dodaj do składników sałatki i wymieszaj dokładnie. Włóż do lodówki na minimum godzinę, aby smaki się połączyły.