Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kukurydzą łączy delikatność ziemniaków, chrupiący seler naciowy oraz lekko słodką paprykę czerwoną. Możesz połączyć ją z ulubionymi daniami lub potraktować jako samodzielny sycący posiłek.
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Ser...
Odsłon: 1257
Stek kalafiorowy to prosty przepis na danie inspirowane kuchnią włoską, który...
Odsłon: 1430
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 717
Przepis na polewę jest bardzo prosty i łatwy , a polewa smaczna, łatwo się ni...
Odsłon: 146
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Ser...
Odsłon: 1257
Stek kalafiorowy to prosty przepis na danie inspirowane kuchnią włoską, który...
Odsłon: 1430
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 717
Przepis na polewę jest bardzo prosty i łatwy , a polewa smaczna, łatwo się ni...
Odsłon: 146
Składniki
Ziemniaki ugotuj w lekko osolonej wodzie, najlepiej w całości. Następnie obierz je ostrożni i odstaw do wystudzenia. Po tym czasie pokrój je na małe kawałki. Selera umyj, odetnij końce, a następnie posiekaj drobno. Z papryki pozbądź się gniazda nasiennego, pokrój w kostkę. Wszystkie składniki umieść w misce, dodaj kukurydzę konserwową.
W misce wymieszaj majonez, musztardę, posiekany pęczek szczypiorku, sól i pieprz. Dodaj do składników sałatki i wymieszaj dokładnie. Włóż do lodówki na minimum godzinę, aby smaki się połączyły.