Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko do zrobienia i smaczna. Zacznijmy od ugotowania mięsa a cała reszta szybko już pójdzie.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5510
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1009
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11990
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5118
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1429
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5510
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1009
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11990
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5118
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1429
Składniki
Filet z kurczaka ugotować z przyprawami (sól, pieprz, przyprawa podlaska do drobiu, 1 liść i 2 kulki ziela oraz 1 ząbek czosnku) Ostudzić. Pokroić w kostkę. Kapustę pekińską drobno pokroić. Oprószyć solą. Odstawić na 5 minut by zmiękła. Dodać pokrojone pomidory, odsączoną kukurydzę i mięso z kurczaka oraz ser feta. Całość doprawić grubo mielonym pieprzem i solą. Wlać olej i sok z cytryny. Dokładnie wymieszać. Schłodzić przed podaniem.