Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodanie orzechów i rodzynek do sałatki z kurczakiem okazał się trafionym pomysłem.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2195
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 953
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23118
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2195
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 953
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23118
Składniki
Pierś kurczaka gotujemy i kroimy w drobną kostkę. Por kroimy na talarki natomiast ser w kosteczkę. Orzechy rozdrabniamy z pomocą wałka kuchennego.
Mieszamy wszystkie składniki i doprawiamy solą oraz pieprzem.
Sałatka powinna odpocząć w lodówce kilka godzin by orzechy włoskie i por zmiękły, a rodzynki puściły swoją naturalną słodycz. Inne sałatki w linku pod wpisem