Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodanie orzechów i rodzynek do sałatki z kurczakiem okazał się trafionym pomysłem.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 373
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 373
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Pierś kurczaka gotujemy i kroimy w drobną kostkę. Por kroimy na talarki natomiast ser w kosteczkę. Orzechy rozdrabniamy z pomocą wałka kuchennego.
Mieszamy wszystkie składniki i doprawiamy solą oraz pieprzem.
Sałatka powinna odpocząć w lodówce kilka godzin by orzechy włoskie i por zmiękły, a rodzynki puściły swoją naturalną słodycz. Inne sałatki w linku pod wpisem