Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Należę do osób lubiących połączenie mięs i owoców. Ta sałatka jest tania, szybka do wykonania i bardzo smaczna. Polecam.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3509
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 237
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3509
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 237
Składniki
Mięso pokroić w grubą kostkę i oprószyć przyprawami. Odstawić na godzinę do lodówki. Usmażyć na rozgrzanym oleju do zrumienienia. Przestudzić. W szklanej misie wymieszać usmażone mięso z winogronem i kukurydzą. Składniki sosu wymieszać. Na koniec dodać przeciśnięty ząbek czosnku. Połączyć. Przed podaniem dokładnie wymieszać by sos połączył się z wszystkimi składnikami.