Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Należę do osób lubiących połączenie mięs i owoców. Ta sałatka jest tania, szybka do wykonania i bardzo smaczna. Polecam.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8107
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 394
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8107
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 394
Składniki
Mięso pokroić w grubą kostkę i oprószyć przyprawami. Odstawić na godzinę do lodówki. Usmażyć na rozgrzanym oleju do zrumienienia. Przestudzić. W szklanej misie wymieszać usmażone mięso z winogronem i kukurydzą. Składniki sosu wymieszać. Na koniec dodać przeciśnięty ząbek czosnku. Połączyć. Przed podaniem dokładnie wymieszać by sos połączył się z wszystkimi składnikami.