Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Należę do osób lubiących połączenie mięs i owoców. Ta sałatka jest tania, szybka do wykonania i bardzo smaczna. Polecam.
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 264
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 362
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4473
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1874
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3702
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 264
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 362
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4473
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1874
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3702
Składniki
Mięso pokroić w grubą kostkę i oprószyć przyprawami. Odstawić na godzinę do lodówki. Usmażyć na rozgrzanym oleju do zrumienienia. Przestudzić. W szklanej misie wymieszać usmażone mięso z winogronem i kukurydzą. Składniki sosu wymieszać. Na koniec dodać przeciśnięty ząbek czosnku. Połączyć. Przed podaniem dokładnie wymieszać by sos połączył się z wszystkimi składnikami.