Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Należę do osób lubiących połączenie mięs i owoców. Ta sałatka jest tania, szybka do wykonania i bardzo smaczna. Polecam.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Mięso pokroić w grubą kostkę i oprószyć przyprawami. Odstawić na godzinę do lodówki. Usmażyć na rozgrzanym oleju do zrumienienia. Przestudzić. W szklanej misie wymieszać usmażone mięso z winogronem i kukurydzą. Składniki sosu wymieszać. Na koniec dodać przeciśnięty ząbek czosnku. Połączyć. Przed podaniem dokładnie wymieszać by sos połączył się z wszystkimi składnikami.