Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie. Dziś mam dla Was jedną z ulubionych moich sałatek. Przepis dostałam od koleżanki i przekazuje go Wam. Jest rewelacyjna na imprezy, grillowanie czy po prostu na co dzień. Zróbcie koniecznie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8059
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1162
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9833
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4527
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 534
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8059
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1162
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9833
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4527
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 534
Składniki
Filet kroję w kostkę i przyprawiam. Smażę na patelni a następnie chłodzę. Słonecznik prażę na suchej patelni. Składniki na sos mieszam wraz z czosnkiem przeciśniętym przez praskę. Wszystkie składniki wsypuję do miski i polewam sosem. Najlepiej sałatkę zrobić w ten sam dzień w którym będziemy ją jedli.