Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kuskusem, tuńczykiem i białą fasolą jest idealna na lunch do pracy - smaczna i pożywna. Majonez zamieniłam na sos musztardowy, co sprawia, że nie jest ciężka.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 94
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 26
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 94
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 26
Składniki
Kaszę kuskus zalewamy wrzątkiem (około 1cm nad poziom kaszy). Po kilku minutach kuskus napęcznieje, zmięknie i będzie gotowy. Mieszamy widelcem, aby rozdzielić ziarenka. Tuńczyka odcedzamy i widelcem dzielimy na kawałki. Fasolę odcedzamy, pomidory i oliwki kroimy w plasterki, paprykę kroimy w niedużą kostkę. Składniki na sos łączymy i mieszamy z pozostałymi składnikami. Doprawiamy do smaku i odstawiamy do lodówki na co najmniej godzinę.