Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Smacznie i zdrowo.
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 4580
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 254
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 781
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1111
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 296
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 4580
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 254
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 781
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1111
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 296
Składniki
Foremkę posmarować masłem.
Jajka rozbełtać z olejem rzepakowym, mlekiem, mąką, ziołami, pieprzem i solą.
Przelać do foremki. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 20 min.
Po wyjęciu z piekarnika lekko przestudzić.
Na omlecie położyć mix sałat.
Na sałacie pokrojonego w półplasterki pomidora, ogórka obranego i pokrojonego w półplasterki, obrane pozbawione pestki awokado pokrojone na małe części.
Rozłożyć łososia pozwijanego w zgrabne porcje.
Osypać pokrojonym szczypiorem.
Przed podaniem polać sosem.
Sos - wszystkie wymienione składniki połączyć ze sobą.
Smacznego.