Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Smacznie i zdrowo.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1197
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 148
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 466
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1197
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 148
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 466
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Foremkę posmarować masłem.
Jajka rozbełtać z olejem rzepakowym, mlekiem, mąką, ziołami, pieprzem i solą.
Przelać do foremki. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 20 min.
Po wyjęciu z piekarnika lekko przestudzić.
Na omlecie położyć mix sałat.
Na sałacie pokrojonego w półplasterki pomidora, ogórka obranego i pokrojonego w półplasterki, obrane pozbawione pestki awokado pokrojone na małe części.
Rozłożyć łososia pozwijanego w zgrabne porcje.
Osypać pokrojonym szczypiorem.
Przed podaniem polać sosem.
Sos - wszystkie wymienione składniki połączyć ze sobą.
Smacznego.