Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Smacznie i zdrowo.
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 343
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 358
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 276
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 136
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 343
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 358
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 276
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 136
Składniki
Foremkę posmarować masłem.
Jajka rozbełtać z olejem rzepakowym, mlekiem, mąką, ziołami, pieprzem i solą.
Przelać do foremki. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 20 min.
Po wyjęciu z piekarnika lekko przestudzić.
Na omlecie położyć mix sałat.
Na sałacie pokrojonego w półplasterki pomidora, ogórka obranego i pokrojonego w półplasterki, obrane pozbawione pestki awokado pokrojone na małe części.
Rozłożyć łososia pozwijanego w zgrabne porcje.
Osypać pokrojonym szczypiorem.
Przed podaniem polać sosem.
Sos - wszystkie wymienione składniki połączyć ze sobą.
Smacznego.