Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Smacznie i zdrowo.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10663
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4790
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 898
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9090
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1342
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10663
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4790
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 898
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9090
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1342
Składniki
Foremkę posmarować masłem.
Jajka rozbełtać z olejem rzepakowym, mlekiem, mąką, ziołami, pieprzem i solą.
Przelać do foremki. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 20 min.
Po wyjęciu z piekarnika lekko przestudzić.
Na omlecie położyć mix sałat.
Na sałacie pokrojonego w półplasterki pomidora, ogórka obranego i pokrojonego w półplasterki, obrane pozbawione pestki awokado pokrojone na małe części.
Rozłożyć łososia pozwijanego w zgrabne porcje.
Osypać pokrojonym szczypiorem.
Przed podaniem polać sosem.
Sos - wszystkie wymienione składniki połączyć ze sobą.
Smacznego.