Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 85
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 86
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 121
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 62
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 85
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 86
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 121
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 62
Składniki
Umytego i osuszonego łososia ułożyć na patelni skórą do dołu. Lekko posypać solą i pieprzem cytrynowym. Dodać ok. 50 ml wody i uparować pod przykryciem. Wystudzić. Awokado obrać. Usunąć pestkę. Pokroić w kostkę. Mango obrać i pokroić w płatki. Do salaterki włożyć sałatę roszponkę, sałatę rukolę, pokrojone awokado, mango i kawałki łososia. Dodać olej, miód, ocet i sól do smaku. Lekko przemieszać i już można częstować gości. Smacznego