Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5690
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 320
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 552
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 738
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1167
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5690
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 320
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 552
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 738
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1167
Składniki
Umytego i osuszonego łososia ułożyć na patelni skórą do dołu. Lekko posypać solą i pieprzem cytrynowym. Dodać ok. 50 ml wody i uparować pod przykryciem. Wystudzić. Awokado obrać. Usunąć pestkę. Pokroić w kostkę. Mango obrać i pokroić w płatki. Do salaterki włożyć sałatę roszponkę, sałatę rukolę, pokrojone awokado, mango i kawałki łososia. Dodać olej, miód, ocet i sól do smaku. Lekko przemieszać i już można częstować gości. Smacznego