Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 36
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 37
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 43
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 63
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19651
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 36
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 37
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 43
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 63
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19651
Składniki
Umytego i osuszonego łososia ułożyć na patelni skórą do dołu. Lekko posypać solą i pieprzem cytrynowym. Dodać ok. 50 ml wody i uparować pod przykryciem. Wystudzić. Awokado obrać. Usunąć pestkę. Pokroić w kostkę. Mango obrać i pokroić w płatki. Do salaterki włożyć sałatę roszponkę, sałatę rukolę, pokrojone awokado, mango i kawałki łososia. Dodać olej, miód, ocet i sól do smaku. Lekko przemieszać i już można częstować gości. Smacznego