Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita sałatka z posmakiem podprażonych migdałów, z dodatkiem sera cheddar świetna do zjedzenia w domu, jak i zabrania ze sobą na wynos.
Garnek, łyżka, durszlak, nóż.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6017
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9055
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8461
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5811
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6017
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9055
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8461
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5811
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Brokuła ugotować również w osolonej wodzie. Przestudzony makaron przełożyć do miski, również ostudzony brokuł podzielić na mniejsze części i dodać do makaronu. Ogórek obrać i pokroić, rzodkiewkę pokroić na mniejsze kawałki, czosnek drobno posiekać i wszystkie warzywa dodać do makaronu z brokułem. Płatki migdałowe podsmażyć, podprażyć na suchej patelni i dodać do wszystkich składników umieszczonych w misce. Ser zetrzeć na tarce, na drobnych oczkach, do umieszczonych wcześniej razem składników. Do zawartości miski dodać majonez i jogurt naturalny. Całość wymieszać doprawiając solą i pieprzem do smaku.