Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i prosta sałatka z makrela , fasolka szparagowa i makaronem orzo i oczywiście przepyszna !
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1098
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1098
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu.Fasolke gotujemy w gorącej wodzie bądź na parze do miękkości.Jajka gotujemy na twardo.Odcedzamy ugotowany makaron i fasolkę , czekamy aż się ostudzą. W międzyczasie kroimy cebulę w piórka i ogórki w plasterki , wysypujemy do większej miski i dodajemy makrele oraz resztę składników . Doprawiamy do smaku i mieszamy . Całość przekładamy na talerze i kroimy obrane jajko w pół ,możemy polac ketchupem bądź ostrym sosem lub majonezem . Gotowe