Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z makreli, bo nie tylko tuńczyk jest świetny na sałatki. Na upalny dzień jak znalazł na główny posiłek z pieczywem lub jako przekąska.
Nóż i deska do krojenia, widelec, salaterka
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 295
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3101
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 295
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3101
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Sałatę myjemy i kroimy w cienkie paski poczynając od brzegów posuwając się do głąba. Paprykę myjemy i kroimy w niewielkie paski. Cebulę obieramy, kroimy na pół, a następnie w półksiężyce. Ogórek kroimy wzdłuż, a następnie w pół krążki. Ser gnieciemy w ręku i posypujemy po wierzchu. Makrelę wyjmujemy z puszki widelcem i rozdrabniamy na drobniejsze kawałki. Dodajemy olej z puszki i mieszamy wszystko razem. Posypujemy nasionami pinii.